Om

​​​Praktik- og Projektbanken er er et match making website for virksomheder, organisationer, DTU studerende og -undervisere. Det er her man finder hinanden. Du kan selv lægge et opslag op eller søge i andres opslag.

Før du opretter dit opslag skal du tage stilling til, hvilken type samarbejde du ønsker.  

Projekter

Projekter kan udføres af alle DTU-studerende. Du beskriver dit projekt, som efterfølgende eventuelt kan justeres i samarbejde med den studerende. Projekter kan vare fra 3 uger til 5 måneder og er oftest ulønnet.

Projekter kommer i mange varianter på DTU, så der er rige muligheder for samarbejde med studerende. Nogle projekter er langvarige, andre korte, nogle dækker én periode af undervisningsåret, andre flere.

Se DTU-studerendes årshjul

Nogle studerende vil gerne udarbejde projekterne i en virkelig kontekst. Det er dem, du skal appellere til i beskrivelsen af dit projekt. 

Praktikophold

Praktikophold er for diplomingeniørstuderende. I den sidste del af deres uddannelse skal de studerende et semester i praktik i en offentlig eller privat virksomhed. Praktikken varer 20 uger, svarende til 100 arbejdsdage og er lønnet.

Diplomingeniøruddannelsen, som varer 3½ år, indeholder en obligatorisk praktikperiode på 5 måneder i en virksomhed eller en organisation. Under praktikopholdet skal den studerende opnå en grundig forståelse af de arbejdsmæssige forhold i en virksomhed og af det marked, der produceres og udvikles til. Praktikopholdet er lønnet. Civilingeniørstuderende skal ikke i praktik. 

Virksomhedssamarbejde
Haldor Topsøe om samarbejde med DTU
Abonner på opslag

Tilmeld dig ugentlig nyhedsmail.

Tilmeld / Afmeld
Rss-feeds

Hente rss-feed for institut og uddannelsesretning.

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

Kontakt og besøg

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..