Projekt

Application of two potato protein fractions Functionality in bread baking.

Udbyder

Vejleder

Sted

København og omegn

Lihme Protein Solutions has isolated two potato protein fractions which can be used as functional and nutritional ingredients, e.g. in the preparation of bakery products. The aim of the project is to characterize potato protein isolates with respect to the functional properties (e.g. emulsification, foaming, texture and sensory properties.

I samarbejde med

Lihme Protein Solutions

Søg i opslag
Kontakt

Virksomhed/organisation

DTU Fødevareinstituttet

Navn

Grethe Hyldig

Stilling

Seniorforsker

Mail

grhy@food.dtu.dk

Vejleder-info

Kandidatuddannelsen i Fødevareteknologi

Vejleder

Grethe Hyldig

Type

Kandidatspeciale

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..