Projekt

Karakterisering af mikrostrukturer i stivelsesbaseret smelteost

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

Midt- og Vestjylland

Specialeprojekt ved KMC i Brande

Vi søger en specialestuderende, der kan hjælpe os med at undersøge de netværk, der dannes i ost, når vi erstatter protein med modificerede stivelser.

Vi ønsker at få undersøgt sammenhænge mellem udvalgte modificeredes stivelsers dosering og deres effekt på geldannelse og viskositet i en smørbar smelteost. Mikrostrukturen i osten antages også at have betydning for teksturen og denne ønskes belyst. En oplagt vej at gå er at anvende confocal mikroskopi til at studere. Reologi, tekstur målinger eller sensorik kunne være metoder til at beskrive geldannelsen og viskositeten.

I vores applikationscenter har vi faciliteterne til at fremstille forskellige oste, som du kan undersøge, men vi har ikke faciliteterne til at lave de studier/målinger, som du skal udføre. Derfor vil dit primære arbejde skulle foregå på universitetet.

Vi er meget optaget af dette projekt, så du vil opleve en stor interesse for dit arbejde og dine resultater, og du er garanteret, at dine resultater vil blive anvendt af os i vores færd mod endnu bedre løsninger til industrien og vores kunder.

KMC er et andelsselskab, som ejes af kartoffelproducenterne. Vi omsætter for 1 milliard om året, hvor af 90% går til eksport. Vi handler med 80 forskellige lande. Vores portefølje af produkter spænder fra nativ stivelse til højt modificerede stivelser her iblandt emulgerende stivelser. Vores applikationsgruppe tæller 10 personer. I applikationsgruppen indgår der tekniske sælgere, specialister, teknikere og laboranter. Vores værdier gør, at det er naturligt for os, at skabe et godt og inspirerende samarbejdsmiljø, som du også vil komme til at opleve.

Yderligere oplysninger gives meget gerne og kan fås ved at kontakte: Senior Application Development Manager, Thomas Hannibal, 5339 1814. tha@kmc.dk.

Projektet kan udføres hovedsageligt fra DTU

Download materiale

Søg i opslag
Kontakt

Virksomhed/organisation

KMC AMBA

Navn

Lærke Hansen

Stilling

Application specialist, cheese

Mail

lha@kmc.dk

Telefon

40648885

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..