Praktik

Praktik i softwareudvikling

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

Vaerks er en tech startup der beskæftiger sig med maskiner og software til professionel CNC fræsning. Vi leder efter studerende som er interesserede i praktikpladser eller at lave afgangsprojekter i samarbejde med os med start i 2020.

Vi udvikler på flere forskellige applikationer, bl.a. en webplatform, maskine interfaces og logik til hardware, så der er rig mulighed for at finde et projekt som du syntes er interessant at gå i dybden med. Projektets fokus og omfang aftales i samarbejde med dig, men mulige projekter kan f.eks. være:

·         Visualisering af 3D modeller i vores webplatform (three.js)

·         Automatisering af arbejdsprocesser i CAM software (VB)

·         Fejlsikret kommunikation med motorer og sensorer (Python)

·         Programmering af mikrokontrollere til sensor og aktuator løsninger (C/C++)

Vi leder efter studerende som er stærkt motiverede, kan lide at lave praktisk anvendelige løsninger og ikke er bange for hands-on arbejde, da vores software spiller sammen med fysiske maskiner. Vi er beliggende i Herlev, tæt på S-tog og bus.

Hvis du syntes at det lyder spændende, så kontakt Morten Hilligsøe på telefon 22 85 80 77 eller mail moh@mhtech.dk.
Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..