Projekt

Indsamling og analyse af kvalitativ og kvantitativ data om byggebranchen

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

Vil du gerne have en praktik som udvikler dine personlige og faglige færdigheder.

Har du lyst til at udbedre dit kendskab til byggebranchen i Danmark, statistik og kvalitative/kvantitative interviews? 

Så har vi et spændende projekt/praktik til dig, vi skal lave nogle dybdegående undersøgelser af den danske byggebranche som skal bruges til træffe strategiske beslutninger om CXwebs videre udvikling og til at udgive faglige artikler.

Du kan læse mere om virksomheden på www.cxweb.dk, hvis du finder opgaven interessant så kontakt os på info@cxweb.dk

 

Om CXweb:

Vi er primært en byggeteknisk software virksomhed. Vores mål er at udvikle tværfaglige processtyrings- og drifts- systemer til byggebranchen, alle med udgangspunkt i commissioning-processens principper. Virksomheden har på nuværende tidspunkt 1 produkt, ved navn CXweb Projekt som er et styringsværktøj til commissioning på byggeprojekter fra ide til aflevering.

Vores sekundære formål er at fremme udviklingen af commissioning i byggebranchen, hvor vi aktivt udbreder kendskabet til commissioning blandt branchens aktører. Derudover udvikler og vedligeholder vi forskellige frit tilgængelige faglige ressourcer omkring commissioning og relateret emner.

Til sidst engagere CXweb sig i det akademiske miljø, vi bidrager løbende til forskningsprojekter og hjælper med at udvikle studerendes praktiske kunnen, ved kontinuerligt at tilbyde praktikforløb til blandt andet ingeniør- og programmør- studerende.

Forudsætninger

Interesse i at designe, udføre og analysere interviewbaseret data

Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..