Projekt

Samarbejde med ingeniørstuderende søges!

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

Syd- og Sønderjylland

SKY-LIGHT er en af Europas førende virksomheder indenfor udvikling, konstruktion og fremstilling af ekstruderet plastfolie samt termoformede plastemballager.

Vi har udviklet, optimeret og genanvendt emballager og folier til nogle af Europas mest krævende virksomheder inden for medicinal og fødevarer i mere end 40 år. Vi tror på, at ordentlighed er nøglen til at udvikle og sikre varige relationer, værdifulde produkter, bæredygtig vækst og den bedste arbejdsplads.

At gøre det kræver dygtige ingeniører med viden om plast. Derfor samarbejder vi meget gerne med studerende på tværs af alle forskellige ingeniørstudieretninger.

Vi er altid interesserede i nye ideer. Vi vil derfor gerne høre om dine ideer til projekter, en bacheloropgave eller et speciale. Vi kan også hjælpe dig med at udvikle en idé i samarbejde med dig og evt. din vejleder eller underviser
Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..