Projekt

Studerende til udvikling af spil om investeringer og teknologi

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

Du vil i første omgang være at tilrette en webbaseret model til interaktiv læring om investeringer for privatpersoner, der ikke tidligere har prøvet at investere. Din opgave bliver at tilrette koden, så modellen fremstår professionelt og indbydende, sørge for at modellen fungerer på alle platforme, sikre modellen med SSL, m.m. Virksomheden vil på sigt udvikle webbaserede og app-baserede interaktive redskaber og spil indenfor investeringer og ny teknologi. 

Forudsætninger

• Kendskab til programmering og udvikling af apps i html, JavaScript, m.m. • Kendskab til programmering af spil med brug af figurer og interaktivt design i Python, C++, ReactJS eller lignende programm

Download materiale

Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..