Projekt

Optimering af vandkvalitet beregning af effekt mht. kalkudfældning og forbrugeroplevede ændringer

Udbyder

Vejleder

Sted

København og omegn

I store dele af Danmark er drikkevandet hårdt, hvilket resulterer i oplevede gener hos forbrugerne såsom kalkudfældninger, øget brug af vaskepulver og sæbe, hyppige afkalkninger af apparater der opvarmer vand, reduceret levetider af samme apparater, mindre effektivitet af fjernvarme, osv.

I marts 2017 vil vandforsyningen HOFOR levere centralt blødgjort vand til Brøndby, hvilket er første gang en dansk forsyning indfører blødgøring. Derfor har DTU Miljø og HOFOR startet et større forskningsprojekt, hvor vi sammen undersøger effekter hos private og erhverv af det hårde og året efter af det blødere vand.

Projektet her giver jer en mulighed for at være en del af et større projekt og være med til at finde resultater af effekter af blødgøring af vand. Der er mulighed for selv at påvirke projektets fokus. Er du interesseret eller bare gerne vil høre mere så kontakt os endeligt!

I samarbejde med

HOFOR

Søg i opslag
Kontakt

Virksomhed/organisation

DTU Miljø

Navn

Berit Godskesen

Stilling

Postdoc

Mail

berg@env.dtu.dk

Vejleder-info

Bachelor i Vand, bioressourcer og miljømanagement (tidl. Miljøteknologi)

Vejleder

Berit Godskesen

ECTS-point

- 30

Type

Bachelorprojekt, Fagprojekt, Kandidatspeciale

Skal have taget

Fagprojekt eller andet

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..