Projekt

Vidensdeling indenfor commissioning i Danmark

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

Har du lyst til at lærer om et kraftigt voksende koncept, Commissioning, der i disse dage vinder ind overalt i byggeri- og anlæg- branchen?

Så har vi et spændende projekt/praktik til dig. Dine primære opgaver vil være at udvikle en række faglige ressourcer som har til formål at løfte det faglige niveau i den danske byggebranche. 

https://cxweb.dk/commissioning/
https://cxweb.dk/commissioning-vaerktoejskasse/
https://cxweb.dk/faglige-ressourcer/


Om CXweb:

Vi er primært en byggeteknisk software virksomhed. Vores mål er at udvikle tværfaglige processtyrings- og drifts- systemer til byggebranchen, alle med udgangspunkt i commissioning-processens principper. Virksomheden har på nuværende tidspunkt 1 produkt, ved navn CXweb Projekt som er et styringsværktøj til commissioning på byggeprojekter fra ide til aflevering.

Vores sekundære formål er at fremme udviklingen af commissioning i byggebranchen, hvor vi aktivt udbreder kendskabet til commissioning blandt branchens aktører. Derudover udvikler og vedligeholder vi forskellige frit tilgængelige faglige ressourcer omkring commissioning og relateret emner.

Til sidst engagere CXweb sig i det akademiske miljø, vi bidrager løbende til forskningsprojekter og hjælper med at udvikle studerendes praktiske kunnen, ved kontinuerligt at tilbyde praktikforløb til blandt andet ingeniør- og programmør- studerende. 

Forudsætninger

Ambitiøs og videnssøgende

Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..