Projekt

Sedala en mellemøstlig spread

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

Sedala er en mellemøstlig spread, der laves på basis af dadler og sesam.

Når spreaden er nytillavet er den blød og cremet og let at smøre ud på f.x. brød, kiks eller knækbrød. Men efter ganske få dage begynder spreaden at skille, så olien lægger sig i toppen af glasset, mens spreadens tørre ingredienser stivner lidt og bliver til en sejere substans nederst i glasset, en substans, der er svær at smøre ud. Smagen påvirkes ikke betydeligt, men sedalaen bliver sværere at håndtere og præsenterer sig heller ikke ikke så pænt. 

Isthar mad ønsker at indgå samarbejde med studerende og få løsningsforslag til, hvordan virksomheden ved hjælpe af enten andre processer eller andre ingredienser kan løse problemet med at spreaden skiller.

Recepten/ingredienserne i spreaden vil blive givet til de studerende, der ønsker at arbejde med problemstillingen. 

Glæder mig til at høre, hvad I siger!


Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..