Projekt

Development of Indicator for Solar Water Disinfection Unit

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

SolarSack is a water purification device which utilises UV rays from sunlight to disinfect contaminated water. Using the SODIS method the product is able to disinfect 4 liters of water in 1 hour, destroying common bacteria such as E. Coli and viruses.  

The project will be focussed on designing an indicator, which can be used to show the user when the disinfection is complete and the water is safe to drink.

The indicator needs to be:

- Simple and easy to use
- Cheap to manufacture
- Reusable (minimum of 150 times)
- Incorporated within the existing product 
- Accurate in predicting when water is safe to drink

Some example design ideas include:

- Crystal based indicator that changes colour
- Solar irradiance meter 
- Pyrheliometer 

- Thermometer based indicator
- Mechanical timer
- Lux meter as proxy for UV irradiance 

For more information, please see our website:
https://www.solarsack.com/

Or for information of SODIS in general:
https://www.sodis.ch/index_EN


Forudsætninger

Bachelor or Masters in relevant discipline

Download materiale

Søg i opslag
Kontakt

Virksomhed/organisation

SolarSack / Water DTU

Navn

Jake Cook

Stilling

Product Engineer

Mail

jc@solarsack.com

Telefon

+4550176156

Forslag til

Uddannelsesretning

Kandidatuddannelsen i Bioteknologi Kandidatuddannelsen i Fødevareteknologi Kandidatuddannelsen i Bioinformatik og Systembiologi Diplomingeniør, Fødevaresikkerhed og -kvalitet (tidl. Fødevareanalyse) Bachelor i Teknisk Biomedicin Kandidatuddannelsen i Farmateknologi Kandidatuddannelsen i Konstruktion og Mekanik Diplomingeniør, Maskinteknik Bachelor i Produktion og Konstruktion Kandidatuddannelsen i Elektroteknologi Kandidatuddannelsen i Telekommunikation Diplomingeniør, Elektroteknologi Bachelor i Elektroteknologi Bachelor i Netværksteknologi og it (tidl. IT og Kommunikationsteknologi) Diplomingeniør, Elektrisk energiteknologi Kandidatuddannelsen i Byggeteknologi Kandidatuddannelsen i Bygningsdesign Kandidatuddannelsen i Bæredygtig Energi Diplomingeniør, Byggeri og Infrastruktur Bachelor i Bygningsdesign Bachelor i Byggeteknologi Kandidatuddannelsen i Olie- og Gasteknologi Kandidatuddannelsen i Vindenergi Kandidatuddannelsen i Fotonik Kandidatuddannelsen i Fysik og Nanoteknologi Bachelor i Fysik og Nanoteknologi Kandidatuddannelsen i Matematisk Modellering og Computing Diplomingeniør, Sundhedsteknologi Bachelor i Matematik og Teknologi Diplomingeniør, IT-elektronik Bachelor i Softwareteknologi Kandidatuddannelsen i Informationsteknologi Diplomingeniør, Softwareteknologi Diplomingeniør, It og økonomi Kandidatuddannelsen i Digitale Medieteknologier Kandidatuddannelsen i Kemisk og Biokemisk Teknologi Kemi- og Bioteknologi Bachelor i Bioteknologi Kandidatuddannelsen i Medicin og Teknologi Bachelor i Medicin og Teknologi Kandidatuddannelsen i Anvendt Kemi Kandidatuddannelsen i Miljøteknologi Bachelor i Kemi og Teknologi Bachelor i Vand, bioressourcer og miljømanagement (tidl. Miljøteknologi) Diplomingeniør, Arktisk Teknologi Diplomingeniør, Bygningsdesign Kandidatuddannelsen i Design og Innovation Kandidatuddannelsen i Materiale- og Procesteknologi Kandidatuddannelsen i Industriel Økonomi og Teknologiledelse Diplomingeniør, Eksport og Teknologi Bachelor i Design & Innovation Diplomingeniør, Proces og Innovation

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..