Projekt

Understanding the fermentation of Kombucha.

Udbyder

Vejleder

Sted

København og omegn

Kombucha is a fascinating fermented drink produced from a tea and sugar solution in which a mixed consortium of microorganisms grow. These microorganisms produce the characteristic flavours and aromas of Kombucha and usually float at the top of the fermenter in a so-called Scoby. In this project you will collaborate with a start-up company to characterise the Kombucha fermentation. This will include fermentations a lab scale, which are compared with those in the full scale production, so that strategies for improving the process can be found.

Download materiale

Søg i opslag
Kontakt

Virksomhed/organisation

DTU Fødevareinstituttet

Navn

Timothy John Hobley

Stilling

Lektor

Mail

tjho@food.dtu.dk

Vejleder-info

Kandidatuddannelsen i Bioteknologi

Vejleder

Timothy John Hobley

ECTS-point

5 - 30

Type

Bachelorprojekt, Kandidatspeciale, Specialkursus

Kandidatuddannelsen i Fødevareteknologi

Vejleder

Timothy John Hobley

ECTS-point

5 - 30

Type

Bachelorprojekt, Kandidatspeciale, Specialkursus

Kandidatuddannelsen i Kemisk og Biokemisk Teknologi

Vejleder

Timothy John Hobley

ECTS-point

5 - 30

Type

Bachelorprojekt, Kandidatspeciale, Specialkursus

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..