Projekt

Oftalmologi - Innovation og Vidensudveksling

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

Øjenhospitalet Danmark - har fokus på forskning og innovation indenfor oftalmologien, som er sygdomme i øjne og synsbaner herunder korrektion af synsstyrker vha. optik.
Øjenhosptialet Danmark er landets ældste og største private øjenklinik. Det er en del af hospitalets mission, at være på forkant med udviklingen gennem nationalt og internationalt kollegialt netværk og forskning.
Som et resultat, tilbyder hospitalet både gængse og specielle behandlinger. Ved sidstnævnte er hospitalet markedsledende i deres behandlinger bl.a. indenfor Laser Vitreolyse til behandling af Flydere (Floaters), samt AMD (som anses for at være den hyppigste årsag til blindhed i Danmark),
hvor der bruges særlig mikro-incision optik og nano-sekund laser til behandling af nethinden. Hospitalets specialister har stået for videreuddannelse af europæiske øjenlæger inderfor AMD-behandlingerne.

Hosptialet samarbejder gerne med interesserede studerende og/eller undervisere, hvori synergi og gensidig vidensudveksling kan opstå. Som institution tror vi på forskningsbaseret viden og et løsningsorienteret syn på presserende sundhedsrelevante emner med dertilhørende optimale arbejdsgange.
I fællesskab med studerende og undervisere kan vi sætte problemstillinger og forskning i perspektiv og bidrage til at nyttiggøre ideer og opfindelser indenfor oftalmologien.

Øjenhosptialet Danmark ligger i Charlottenlund, 5 km fra DTU. Vi er fleksible mht tid og er uformelle i vores tilgang. DTU vil møde en flad organisation bestående af nogle af landets førende specialister.

Interesserede kan læse videre om hospitalet her: 

Forudsætninger

Interesse og faglighed indenfor Oftalmologi og/eller Optik

Søg i opslag
Kontakt

Virksomhed/organisation

Øjenhospitalet Danmark

Navn

Kristian Mejlvang

Stilling

Marketingchef

Mail

km@ohd.dk

Telefon

71995729

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..