Projekt

Få et stort ansvar hos online virksomhed

Udbyder

Ekstern studerende

Sted

København og omegn

Har du altid drømt om at arbejde for en større online virksomhed? I fald er det nu, du har chancen. Vi søger nemlig 1-2 studerende med de kompetencer, som kan løfte vores virksomhed (omsætning og vækst) til et helt nyt niveau. 

Salg og programmering 

Saftpresseren.dk giver dig en gylden mulighed for at arbejde med mange forskellige arbejdsområder. Du kommer bl.a. til at arbejde med salg og programmering, som vi mangler assistance til i øjeblikket. Du får en god løn, ligesom du kan forvente at få en masse forskellige frynsegoder.

Vi har en idé om, at den rigtige profil kan opfylde følgende krav:
  • Du er studerende
  • Du er åben og udadvendt
  • Du er god til at formulere dig
  • Du har praktisk erfaring med salg og programmering
  • Du forstår dig på HTML og PHP
  • Du er klar til at arbejde over på travle dage
Passer du på overstående beskrivelse, så er du meget velkommen til at skrive til os. Vi forventer at modtage en motiverende ansøgning og en dertilhørende CV. 

Besøg vores hjemmeside her: http://saftpresseren.dk/
Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..