Projekt

Sundhedsfaglig studerende i et MedTech startup

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

VulCur MedTech søger sundhedsfaglige studerende, som har mod på virksomhedsprojekt, projekt uden for kursusregi, bachelorprojekt eller speciale hos et startup, som udvikler medicinsk udstyr til behandling af kroniske sår.

Det projektorienterede forløb indebærer både assisterende og selvstændige opgaver, og I kommer hovedsageligt til at bidrage til ansøgning om tilladelse til klinisk afprøvning af vores laser ved Lægemiddelstyrelsen og anmeldelse til Videnskabsetiske Komiteer i Region Hovedstaden:

·         Afprøvningsplan

·         Investigators Brochure

·         Kliniske evalueringer

·         Risikostyring

·         Protokoller

·         Inklusions- og eksklusionskriterier for forsøgspersoner


Arbejdet vil bidrage væsentligt til at vi når vores mål og vil give jer en unik erfaring ved at være en del af et startup. I vil få mulighed for at sætte jeres personlige præg og få stor indflydelse. Jeres arbejde vil blive meningsfuldt, værdiskabende og værdsat. I vil blive grundigt introduceret til virksomheden og de konkrete opgaver.

Vi søger studerende med følgende kompetencer:

 

·         Viden om klinisk afprøvning – fx fra kurser eller lignende.

·         Lyst og drive til at indgå i et team af iværksættere og skabe fra bunden

·         Engageret og struktureret

·         Ansvarsbevidst og selvstændig

Arbejdstiden er fleksibel i forhold til kravene på din uddannelse. Arbejdsstedet er på KU SUND Hub i De Gamles By på Nørrebro. Det projektorienterede forløb er ulønnet og opstart vil være så hurtigt som muligt.

Du bliver kollega med fire andre engagerede og passionerede mennesker, som alle brænder for iværksætteri og visionen om at helbrede kroniske sår. Du kan læse mere om virksomheden på vulcurmedtech.com

Der vil være mulighed for at deltale i SUND Hubs workshops for praktikanter i startups og lærer om entreprenørskab i praksis.

Spørgsmål kan rettes til Quality Assurance and Regulatory Affairs Manager Julie Kaae Høgh på jk@vulcurmedtech.com eller pr. telefon 23810127.

Send et par ord om dig selv samt CV til jk@vulcurmedtech.com. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Forudsætninger

Kendskab til klinisk afprøvning – fx fra kurser eller lignende. Lyst og drive til at indgå i et team af iværksættere og skabe fra bunden

Download materiale

Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..