Projekt

App udviklere til studiejob eller praktik

Udbyder

Virksomhed / Organisation

Sted

København og omegn

Greener Pastures søger studerende til deltidsjob eller praktik/projektforløb inden for app udvikling til både Android og IOS. 

Er du ligeligt interesseret i god kode og godt design? Brænder du for at skabe ekstraordinære brugeroplevelser gennem høj kodekvalitet og den rigtige tekniske arkitektur, besidder teknisk nysgerrighed og har øje for detaljen, så finder du ligesindede i Greener Pastures.

Det er ikke så afgørende, hvor du er i studieforløbet, men vi forestiller os, at du har en del udviklingserfaring (som os selv i din alder), selvom det meste sikkert har været på hobby eller studiebasis.

Greener Pastures er en uformel, men dygtig virksomhed beliggende i Nyhavn. Vi har udviklet mere end 200 apps siden 2010 og er 100% specialiseret i mobile løsninger til iOS og Android. 

Vores fokus er rettet mod den nyeste teknologi indenfor mobilfeltet. Vi udvikler fortrinsvis native apps, hvor vi får mest muligt ud af platformen, men arbejder også med cross-platform løsninger (såsom Flutter, Xamarin og NativeScript), hvis det giver bedst mening for kunden.

Du vil med garanti blive udviklet fagligt, da vi arbejder på nogle af de største app-projekter i Danmark.  Vi leverer også lettere back-end arbejde som en del af opgaverne, og vi bruger bl.a. Firebase.

I dag tæller vi 22 medarbejdere fordelt på dedikerede udviklingsteams, design, QA og projektledere. For tiden arbejder vi på apps til Coop, Øresundsbron, Alm. Brand, en specialiseret mobil videodelingstjeneste og mange andre spændende projekter.

Vi kan tilbyde et spændende arbejdsmiljø, der er 100% fokuseret på mobile løsninger til iOS- og Android. 

Vores hyggelige kontor ligger i et gammelt pakhus i hjertet af København (Nyhavn), og vi gør en dyd ud af at skabe et godt fagligt og socialt miljø.

Vi ønsker
  • at du er kvalitetsorienteret og sætter en ære i dit arbejde med blik for høj kodekvalitet og gode brugeroplevelser
  • at du har gode samarbejdsevner og at du kan lide at sparre med andre
  • at du har relevant teoretisk ballast
Vi tilbyder
  • En studiestilling med mulighed for senere fast ansættelse i et hastigt voksende app-bureau (Børsen Gazelle i 2015, 2016, 2017 og 2018)
  • 22 dygtige kollegaer og et stærkt fagligt miljø, hvor du udvikles personligt og fagligt
  • Spændende og ambitiøse app-projekter for nogle af landets største virksomheder
  • En ledelse der taler dit sprog (Swift, Kotlin, dansk og engelsk) og kommer fra samme baggrund som dig
  • Kantineordning uden dåsetun :), god løn, frihed under ansvar
Send en mail til jobs@greenerpastures.dk med et par ord om, hvem du er og hvad du har udviklet (på hobby og studiebasis), samt hvad du kunne tænke dig at arbejde med.

Forudsætninger

Stolt over god kode

Søg i opslag

OM DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.700 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, myndighedsrådgivning og innovation, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Find os her

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby


45 25 25 25

dtu@dtu.dk

CVR-nr. 30 06 09 46

Liste over EAN Numre

Job på DTU

Se alle jobs
 

loading..