Project

Karakterisering af mikrostrukturer i stivelsesbaseret smelteost

Publisher

Companies / Organizations

Location

Central and West Jutland

Specialeprojekt ved KMC i Brande

Vi søger en specialestuderende, der kan hjælpe os med at undersøge de netværk, der dannes i ost, når vi erstatter protein med modificerede stivelser.

Vi ønsker at få undersøgt sammenhænge mellem udvalgte modificeredes stivelsers dosering og deres effekt på geldannelse og viskositet i en smørbar smelteost. Mikrostrukturen i osten antages også at have betydning for teksturen og denne ønskes belyst. En oplagt vej at gå er at anvende confocal mikroskopi til at studere. Reologi, tekstur målinger eller sensorik kunne være metoder til at beskrive geldannelsen og viskositeten.

I vores applikationscenter har vi faciliteterne til at fremstille forskellige oste, som du kan undersøge, men vi har ikke faciliteterne til at lave de studier/målinger, som du skal udføre. Derfor vil dit primære arbejde skulle foregå på universitetet.

Vi er meget optaget af dette projekt, så du vil opleve en stor interesse for dit arbejde og dine resultater, og du er garanteret, at dine resultater vil blive anvendt af os i vores færd mod endnu bedre løsninger til industrien og vores kunder.

KMC er et andelsselskab, som ejes af kartoffelproducenterne. Vi omsætter for 1 milliard om året, hvor af 90% går til eksport. Vi handler med 80 forskellige lande. Vores portefølje af produkter spænder fra nativ stivelse til højt modificerede stivelser her iblandt emulgerende stivelser. Vores applikationsgruppe tæller 10 personer. I applikationsgruppen indgår der tekniske sælgere, specialister, teknikere og laboranter. Vores værdier gør, at det er naturligt for os, at skabe et godt og inspirerende samarbejdsmiljø, som du også vil komme til at opleve.

Yderligere oplysninger gives meget gerne og kan fås ved at kontakte: Senior Application Development Manager, Thomas Hannibal, 5339 1814. tha@kmc.dk.

Projektet kan udføres hovedsageligt fra DTU

Download Materials

Search in postings
Keywords
Contact

Company / Organization

KMC AMBA

Name

Lærke Hansen

Position

Application specialist, cheese

Mail

lha@kmc.dk

Phone

40648885

Technical University of Denmark

For almost two centuries DTU, Technical University of Denmark, has been dedicated to fulfilling the vision of H.C. Ørsted – the father of electromagnetism – who founded the university in 1829 to develop and create value using the natural sciences and the technical sciences to benefit society.


Today, DTU is ranked as one of the foremost technical universities in Europe, continues to set new records in the number of publications, and persistently increases and develops our partnerships with industry, and assignments accomplished by DTU’s public sector consultancy.

Find us here

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby

DenmarkTlf. (+45) 45 25 25 25

CVR-nr. 30 06 09 46

All vacant positions
 

loading..