Project

BIG DATA

Publisher

Companies / Organizations

Location

Greater Copenhagen area

Hvordan kan en virksomhed som Office2go arbejde med BIG DATA, således at vi kan skaffe flere ”varme leads” til vores sælgere.

Med udgangspunkt i vedhæftede Harvard Business School case ønskes en kortlægning af mulighederne for at bruge BIG DATA til at finde leads til vores sælgere. Office2go sælger kontormøbler til virksomheder i Danmark og vore primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder - der er ca. 100.000 af disse i DK. For at effektivisere vores salgsindsats vil vi gerne kunne identificere de leads der er i markedet for kontormøbler. Sagen er den at det er umuligt at sælge kontormøbler til virksomheder hvor der ikke er et behov. Kontormøbler er ikke luksusvarer hvor det mange gange er følelserne der styrer behovet. Kontormøbler er en nødvendighed, men kun hvis man mangler dem. Man skifter sjældent kontormøbler fordi der kommer en ny modefarve etc. Man kan typisk sælge kontormøbler til virksomheder der –

  • Flytter – her benytter mange virksomheder muligheden for at skifte når de flytter til nye lokaler
  • Vokser – hvis man får nye medarbejdere
  • Får en ny direktør og hvor virksomheden trænger til kulturforandring
  • Virksomheder der har haft IKEA møbler i ca 4 år J

 

Vi kan finde de virksomheder der vokser via CVR registret og virksomheder der flytter via en leverandør. Vi fanger dog ikke altid alle disse og vi har desværre ikke adgang til IKEA salgsdatabase samt der sker mange direktør skift uden at vi ved det. Udfordringen er at der er en masse information der florerer via de sociale medier uden at vi fanger dette.

Projektetbeskrivelse:

Hvordan opfanger vi disse strømninger og kommunikation således at vi kan finde ud af hvad der sker og hvad der bliver talt om. Hvis vi kan opfange det der bliver talt om kan vi deltage i diskussionerne og muligvis påvirke beslutningstagere i vores retning. Hvilke muligheder har vi og hvordan kan vi udnytte disse. Den medfølgende case beskriver denne problematik nøje – også selvom det er en fiktiv case. Hvordan kan man bruge BIG DATA til at identificere disse ”behovs strømninger”.

Om virksomheden:

Office2go er en mindre ekspanderende kontormøbel leverandør. Vi søger hele tiden nye veje at gå og er primært inspireret af EasyJet og deres forretningsmodel. Vi er ikke bange for udfordringer og ser nye tanker og ideer som noget positivt.

Download Materials

Search in postings

Technical University of Denmark

For almost two centuries DTU, Technical University of Denmark, has been dedicated to fulfilling the vision of H.C. Ørsted – the father of electromagnetism – who founded the university in 1829 to develop and create value using the natural sciences and the technical sciences to benefit society.


Today, DTU is ranked as one of the foremost technical universities in Europe, continues to set new records in the number of publications, and persistently increases and develops our partnerships with industry, and assignments accomplished by DTU’s public sector consultancy.

Find us here

Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby

DenmarkTlf. (+45) 45 25 25 25

CVR-nr. 30 06 09 46

All vacant positions
 

loading..